Bedrijfsprofiel

MOBIELE ENERGIE-OPLOSSINGEN ENGINEERING – LEVERING - INBEDRIJFSTELLING – SERVICEsim holland

SIM-Holland, opgericht in 1933, heeft haar vestiging in Sliedrecht. Met een grote goederenvoorraad, een goed ingerichte werkplaats, een prachtig kantoor en toegewijde mensen met elk zijn of haar eigen specialisme zijn wij in staat iedere klantwens te vervullen.

aggregaatHoofdproducten voor deze site zijn marine- en voertuig aggregaten en VDC apparatuur (Victron lader / omvormer) in elke vorm of combinatie. SIM-Holland levert mobiele stroom oplossingen voor ieder marktsegment.
Mobile energie
SIM-Holland is al sinds 1963 importeur van Onan. Naast de distributie in Nederland verzorgen wij ook de distributie voor België (SIM-Belgium in Lummen) en Duitsland (SIM-Deutschland). SIM heeft ruime ervaring met de installatie van mobiele aggregaten van Onan i.c.m. VDC apparatuur van Victron (complete mobiele systemen). Voorbeelden van enkele van onze installaties kunt u HIER terugvinden.

onan computerIn samenwerking met u of uw installateur voeren wij het gehele traject uit, vanaf poweraudit en ontwerp tot inbedrijfname. Hierna blijft uw installatie in goede handen voor service en / of regulier onderhoud, al dan niet op locatie. Voor iedere aggregaat, omvormer, lader of compleet systeem voorzien wij u van het juiste advies. Voor nadere informatie stuurt u ons een e-mail via het contactformulier of neemt u een kijkje op onze web site,http://www.simholland.nl/.